• Slide 1
  • Slide 2
  • Slide 3
  • Slide 4
  • Slide 5

ESS har en H-båt “Maire” till medlemmarnas förfogande. Det huvudsakliga syftet med båtens användning är seglingsutbildning (kappsegling, säkerhet, miljö, navigation) för ungdomar,  men även för att bredda intresset för skärgård och sjösport.  ESS medlemmar kan mot en avgift boka och använda båten. Medlemmen kunna uppvisa att hen klarar av att hantera båten och känner till sjöregler samt kan navigera. För mera information gällande din möjlighet att låna båten kan du ta kontakt med Kjell Björklund  tel: 044 7766 810 eller Richard Gottberg tel: 040 5623 328.

Användningsinstruktion hittas i länken här och bokning/anmälan samt bokningskalender hittas ovan.

Tjejseglarna, unga och vuxna i alla åldrar använder Maire för olika evnemang. Kontaktperson för Tjejseglarna är Katianna Kuula tel. 040 1359 222. Säsongsavgiften är 50€ för att delta i seglingar med H-båten Maire med ESS Tjejseglingsgruppen. Gruppen kan ordna segling på tisdag kvällar i maj, juni, augusti och september - andra dagar kan tillfälligt vara aktuella t e x. någon tävlingsdag eller höstens eskader. Mer info och anmälan till gruppen hittas HÄR!

Verksamheten förverkligas med UKM-bidrag från undervisnings- och kulturministeriet och med bidrag av Sjölyckan Marine och Roth Finland Ab.

8uhVwGg1

o4edoSX6  pwxoIM7A QsiFzveQ